We Want you in STHLM!

Är du en skön människa som skriver under på vårt motto "Work Hard And Be Nice to People"? Har du teknik i blodet och är noggrann på gränsen till pedant? Vill du vara med och skapa Sveriges bästa apparatskåpsverkstad belägen i Stockholm tillsammans med några av landets bästa apparatskåpsbyggare och konstruktörer? Då är du rätt tjej eller kille för oss. Inboxa jakob@e3control.se

Kompetenser vi söker:

 

Vi söker en lättlärd, duktig montör till vår produktionslina som älskar teknik och nya utmaningar. Vill du vara en i vårt team så tveka inte utan kontakta oss.

Skicka in ditt CV med personligt brev och märk "Montör" i rubriken till Jakob@e3control.se  .

 

Har du god datavana, klarar av att ha många bollar i luften och alltid sätter kunden först. 

Vi söker en ansvarig till vår produktion som tillverkar teknisk märkning. Tjänsten är bred då du kommer att få ha mycket kundkontakt, sköta inköp, paketering och fakturering. 

Låter det intressant? Skicka in ditt CV och personligt brev och märk "Maskinoperatör" i rubriken till Jakob@e3control.se

 

Vi söker dig som är utbildad elkonstruktör som har erfarenheter inom EPLAN. Vårt arbete är mest inriktat mot fastighetsautomation & industriautomation. Du kommer ingå i ett team på 4 konstruktörer och få jobba med dom största kunderna på marknaden. 

Vill du veta mer så kontakta jakob@e3control.se

 

 

 

Vi på e3 Control AB söker just nu en duktig och driven innesäljare/offertingenjör som vill växa tillsammans med oss. Som offertingenjör hos oss kommer du framför allt räkna och offerera de förfrågningar på kapslad elteknik som kommer in till vår kalkylavdelning. Vårt fokus ligger på att alltid ge snabb och professionell respons till våra kunder, vilket leder till kvalitativa resultat. Det är ett jobb för dig som är van att arbeta med kalkyler och anbud inom elbranschen eller har jobbat med elinstallationer ett tag och vet hur kapslad elteknik fungerar i "verkligheten", men känner att du nu vill ta nästa steg och omsätta dina kunskaper på ett nytt spännande sätt.

 

        Din profil

 

 

 

 

 

High5!