Vi kan elcentraler!

I våra centraler byggs allt med Schneider Electrics kvalitetsprodukter, såsom automatsäkringar, kontaktorer, relän, brytare och effektbrytare mm. Vi ser det som en självklarhet att alltid koppla grupperna till plint, och där har vi valt en av världens främsta leverantörer Phoenix Contact. Vårt interna kablage är givetvis halogenfritt och på samtliga ledare upp till 2,5 kvadrat är kontakterad med hylsa. Det ger oöverträffad kvalitet och minimerar felkällor som "kadelspret" med överslag som följd. Våra kablar (upp till 2,5) är dessutom märkta med "källa-mål" märkning vilket underlättar enormt vid service, dessutom är kabeln märkt varje decimeter längs hela kabeln för att du som kund snabbt ska kunna hitta den kabeln du söker även i en större central med mycket kabel. 

Vi tror på modern teknik framför gammal. Därför har vi valt att ersätta säkringslastbrytare med effektbrytare vilket ger dig som kund en ordentligt mycket bättre produkt till samma pris som teknik från efterkrigstiden. Fördelarna är många men petsäker produkt med ställbara skydd, exakt kontroll istället för glödtråd är väl de främsta. 

Vi tycker att det ska se snyggt ut även när du som kund lyfter på locket. Därför förlägger vi allt kablage som ska till plint i kabelhållare vilket ger ett prydligt intryck även med beröringsskydden avskruvade.