Bli en av oss!

Är du vår nya Innesäljare av elcentraler?

Vi på e3 Control AB söker just nu en duktig och driven innesäljare/kalkylator som vill växa tillsammans med oss. Som innesäljare hos oss kommer du framför allt räkna och offerera de förfrågningar på elcentraler som kommer in till vår kalkylavdelning. Vårt fokus ligger på att alltid ge snabb och professionell respons till våra kunder, vilket leder till kvalitativa resultat. Det är ett jobb för dig som är van att arbeta med kalkyler och anbud inom elbranschen eller har jobbat med elinstallationer ett tag och vet hur elcentraler fungerar i "verkligheten", men känner att du nu vill ta nästa steg och omsätta dina kunskaper på ett nytt spännande sätt.  

 

Din profil

 

Skicka din ansökan till joakim@e3control.se

Är du vår nya Innesäljare av apparatskåp?

Vi på e3 Control AB söker just nu en duktig och driven innesäljare/kalkylator som vill växa tillsammans med oss. Som innesäljare hos oss kommer du framför allt räkna och offerera de förfrågningar på apparatskåp för fastighetsautomation som kommer in till vår kalkylavdelning. Vårt fokus ligger på att alltid ge snabb och professionell respons till våra kunder, vilket leder till kvalitativa resultat. Det är ett jobb för dig som är van att arbeta med kalkyler och anbud inom styrbranschen eller har jobbat med styrinstallationer ett tag och vet hur apparatskåp fungerar i "verkligheten", men känner att du nu vill ta nästa steg och omsätta dina kunskaper på ett nytt spännande sätt.  

 

Din profil

 

Skicka din ansökan till joakim@e3control.se

Elmontör

Vi på e3 Control AB söker just nu två duktiga och drivna elmontörer till vår produktion i Västberga Stockholm. Som elmontör hos oss kommer du arbeta i vår produktionslinje av elcentraler och apparatskåp. Vårt fokus ligger i att med modern teknik samt ett LEAN-orienterat arbetssätt tillverka elcentraler och apparatskåp till landets elinstallatörer. Det är ett jobb för dig som är van att arbeta i ett resultatinriktat team med hög arbetsmoral. 

 

Din profil

 

Skicka din ansökan till joakim@e3control.se